top of page

INSPIRATIE
WANDELING

Loop je rond met een probleem, worstel je met gedachten, voel je je niet op je plek maar kun je er de vinger maar niet op leggen? Mijn missie is om samen met jou, als je door de bomen het bos niet meer ziet of even de weg kwijt bent, het juiste pad weer terug te vinden.

 

Een inspiratiewandeling is bedoeld om elkaar te leren kennen. We hebben het al wandelend door het prachtige natuurgebied De Maashorst over wie je bent, waar je staat, waar je naartoe wilt en wat je belemmert om daar te komen. Misschien heb je aan deze wandeling genoeg en geeft het je dat ene duwtje in de rug dat je nodig had, misschien komen we tot de conclusie dat een vervolg met NLP of IEMT de manier is om jouw disbalans te herstellen.

Hoe gaat het in z'n werk?

Je maakt een afspraak

Kun je wel een zetje in de juiste richting gebruiken? Neem contact met me op zodat we een afspraak kunnen plannen. Ik kijk er naar uit om je te ontmoeten en te bepalen hoe we jouw persoonlijke doel kunnen bereiken. 

We gaan erop uit

In 1,5 uur maken we al wandelend kennis met elkaar en hebben we het over wie je bent en waar je op dit moment staat. We hebben het over waar je naartoe wilt en wat je belemmert om daar te komen.

Je kunt direct aan de slag

De wandeling heeft je net dat zetje in de juiste richting gegeven, fijn! Wellicht zien we elkaar in de toekomst nog eens.

of

We maken een vervolgafspraak

Misschien komen we tot de conclusie dat een vervolg met NLP of IEMT de manier is om jouw disbalans te herstellen. Ik adviseer je over een behandelplan.

bottom of page