top of page

REFERENTIES

Een paar maanden zat ik niet helemaal lekker in mijn vel, ik had last van dat ik mezelf niet goed genoeg voelde voor iemand, niet voor mijn familie, vrienden, man kind en iedereen daaromheen. Daardoor had ik nergens zin in en wilde liever niet naar feestjes toe. Totdat ik bij Lia kwam, bij Lia heb ik NLP, IEMT en voetreflex sessies gedaan en iedere keer nadat ik bij Lia was geweest ging ik mezelf weer wat beter voelen en kwam daardoor sterker in mijn schoenen te staan. Tijdens een NLP sessie werd mij duidelijk dat ik nog steeds last had van iets van vroeger, ik voelde mezelf nooit goed genoeg voor mijn vader, omdat hij altijd alleen maar negatief was naar mij toe en nooit kwam er iets positiefs van hem naar mij toe. Daardoor heb ik heel vaak gedacht dat ik voor niemand iets goeds kon doen. Mijn vader heb ik ongeveer 9 jaar niet gezien. Ik zat nog steeds met vragen en doordat ik bij Lia ben geweest, heb ik de stap durven te zetten om naar mijn vader toe te gaan en ben ik die vragen gaan stellen. Het bleek dat mijn vader toch altijd van mij heeft gehouden en dat ik wel gewenst was als kind. Het is voor mij een hele omschakeling in mijn hoofd, dat mijn gedachten niet klopte. Ik ben blij dat ik bij mijn vader ben geweest, hij is nu 73, als ik niet de hulp van Lia had gehad, dan had ik hem misschien wel nooit meer gezien en dan had ik ook nooit deze antwoorden gehad. Ik moet wel zeggen dat mijn vader en moeder allebei niet echt communicatief zijn aangelegd, dus het gesprek verliep ook niet erg soepel, but i did it! En ik heb mijn antwoorden gekregen. Nu probeer ik het een plekje te geven. Een dag nadat we bij mijn vader waren geweest kreeg ik een appje van mijn vader: Ik vond het fijn dat jullie bij mij zijn geweest (mijn man en ik). Ik ben trots op je.Lia super, super bedankt voor jouw hulp! Ik ben je hier heel erg dankbaar voor. Liefs …

 

Anoniem

Via via kwam ik bij Lia. Een lieve spontane, beetje chaotische, oprechte vrouw, met veel empathie en inzichten!

Na de inspiratiewandeling gaf ik mezelf de 3 sessies van mentale coaching, gevolgd door de voetreflex, kado. 

Deze sessies hebben me door de heel goede begeleiding van Lia me veel inzichten gegeven, waar ik vast liep. 

Ik voel me nu veel krachtiger en vrijer om te doen wat ik echt wil. Alsof er een te krap jasje is uitgedaan. 

Kortom: het kado heeft héél goed uitgepakt! Dank je wel, lieve Lia

 

Antoini, 62 jaar

Ik was op zoek naar iemand die objectief naar mijn manier van communiceren en/of handelen kon kijken. En een persoon die mij op mijn valkuilen kon wijzen en op mijn verval in oude patronen. Iemand die met een frisse blik tegen mijn persoonlijkheid aankijkt. Dat vond ik bij Lia.

De eerste kennismaking was een inspiratiewandeling in de natuur, wat een hele fijne manier van  kennismaken is! Lia stelt je snel op je gemak, niets wat je doet of zegt is vreemd. Daarna een aantal sessies van  NLP en voetreflexmassage gedaan. NLP heeft zeer verhelderend gewerkt voor mij, een beter inzicht in mijn manier van handelen. Lia heeft mij weer een zetje de goede richting op gegeven. En mijn zelfvertrouwen heeft een opkikker gehad zodat ik weer een beetje steviger in mijn schoenen sta. Dank lieve Lia.

Lia is een lieve en warme vrouw met enorme passie voor haar vak. Bij haar ben ik meerdere malen geweest voor een voetreflexmassage, het blijft heel bijzonder wat voor connectie de voeten hebben met de rest van je lichaam. Lia stelt je op je gemak en legt duidelijk uit wat je kunt verwachten, ik had een heel complex probleem aan mijn knie. Door haar voetreflexmassage werden er meridianen behandeld waardoor ik voelde dat er minder spanning op mijn knie/been kwam wat te goede kwam aan mijn looppatroon. Ik wil hierbij iedereen aanraden om een voetreflexmassage te proberen om te zien wat het voor je kan betekenen.

 

Patricia

Lia is een vakbekwame en empathische vrouw. Zij behandelt met veel aandacht en past de sessie aan op je behoefte, maar alles in het lichaam krijgt aandacht. Een ultiem ontspannen voetreflexbehandeling voor mezelf waar ik opnieuw energie van kreeg. Dank je wel Lia .

Ik kwam op t juiste moment Lia tegen in n winkel!  We raakten aan de praat en er was gelijk n klik! Lia vertelde dat ze NLP coach was en dat ze voetreflex deed, en de doorslag voor n afspraak was voor mij wel dat ze altijd begon met n boswandeling! En van daaruit n advies voorstelde dat je dan vrijblijvend wel of niet kon starten! Zo gezegd zo gedaan! Heerlijk verhelderende wandeling samen gemaakt! Ik besloot om n sessie van 3x behandelingen te doen! Wat erg goed bevallen is! Ik heb er erg veel baat bij gehad om zo mezelf opnieuw eerlijk en oprecht te zien! En tot slot telkens n voetreflex, wat ook heerlijke ontspannen afsluiter was!

Zeker voor herhaling vatbaar! Warme groetjes van een tevreden mens!

Lia is een warme en hartelijke vrouw die veel van zichzelf geeft waardoor ik mezelf ook makkelijk open kon stellen. Ze heeft mij veel inzichten en handvatten gegeven door me op weg te helpen om mijn pad te vinden.

Bedankt Lia ❤️ Groetjes,

 

Gerry

Na jarenlang last te hebben van mijn rug en al van alles geprobeerd te hebben ben ik via via  bij Lia terecht gekomen. Een beetje sceptisch... Je voelt je meteen op je gemak bij Lia. Eerst een intake met een anamnese en een behandelplan opgesteld voor voetreflex. Na verschillende behandelingen te hebben gehad  had ik ineens geen/tot heel weinig last van mijn rug. Nu kom ik nog voor onderhoud om de 6 weken om het onder controle te houden. Mocht je klachten hebben, ga het zelf ervaren.  Baat het niet, schaadt het niet..

Peggy (voetreflex)

Ik ging naar die wandeling omdat ik dingen wilde veranderen in mijn leven, maar me openstellen vond ik toch lastig. Ik vond het daarom fijn dat Lia op een rustige manier de juiste vragen stelt, waardoor je zelf al gaat nadenken. Hierdoor wist ik meteen dat ik wilde starten met een coachingstraject bij Lia.

Anoniem

Ik vond het spannend om naar een coach te stappen, wat zouden mensen wel niet denken? Dat is trouwens wat ik altijd dacht, bij bijna alles wat ik deed. Het goed willen doen voor een ander, erbij willen horen en mezelf vergeten. Niet tevreden was ik met mezelf, mijn buik te dik, en waar was ik nou eigenlijk echt goed in? Zelf had ik geen idee.

Ik ben begonnen met een inspiratie wandeling met Lia. Ik ging naar die wandeling omdat ik dingen wilde veranderen in mijn leven, maar me openstellen vond ik toch lastig. Ik vond het daarom fijn dat Lia op een rustige manier de juiste vragen stelt, waardoor je zelf al gaat nadenken. Hierdoor wist ik meteen dat ik wilde starten met een coachingstraject bij Lia. Lia is een lieve vrouw en kan echt zorgen voor veranderingen in je dagelijks leven. Ik ben zelf 27 jaar en vroeg mezelf eerst af of ik hier niet een beetje jong voor was, maar ik denk dat iedereen nieuwe inzichten kan gebruiken! Iedereen is namelijk wel eens onzeker, maar leer er mee om te gaan. Heel erg bedankt Lia! 

Anoniem

Ik ben bij Lia geweest omdat ik zelf niet zo prettig in mijn vel zat,  ik wist niet hoe ik dat gevoel moest aanpakken. Maar door een speciale NLP techniek heeft zij mij doen realiseren waar het vandaan kwam en hoe daarmee mee om te gaan, het heeft mij veel inzicht gegeven. Ik ben echt heel blij dat ik haar heb mogen leren kennen. Ze is een super enthousiaste  vrouw en geeft je echt een boost. Dankzij Lia weet ik nu beter hoe ik met alles om moet gaan en ga ik nog zeker terug mocht het weer nodig zijn.

Anoniem

Enkele keren bij Lia geweest met betrekking NLP. Lia is iemand die erg goed kan luisteren, reflecteert, met je mee denkt. Ze laat je zien dat je er mag zijn, geeft  tips, advies met betrekking tot hoe dit te bereiken. Je kunt niet alle mans vriend zijn.  Door middel van het doorlopen van de tijdlijn sta je bij veel gebeurtenissen stil in je leven. Lia laat je voelen, wat het met je doet… herbeleven. Laat vooral ook je fijne/positieve ervaringen voelen en laat je dit proberen vast te houden.

Anoniem

Mijn eerste gedachte bij NLP was: ‘dat zal wel’, hoe kun je mij nou inzicht geven, dat weet ik toch allemaal wel.
Ik ging dan ook blanco de eerste sessie in, heel stoer en stug… nee ik ga niet huilen, dat is voor watjes.
En naarmate we in de sessie bezig waren, voelde ik het verdriet over mijn stuk omhoog komen. Ik merkte dat ik bij Lia mocht zijn wie ik ben, ik hoefde niet stoer te doen. In de eerste sessie ontdekte ik zoveel, best indrukwekkend. En al pas je het niet meteen toe, dit is net als zand in een glas water. Eerst is het troebel, maar het word pas helder als het zand is gaan bezinken! In de tweede sessie heb ik ook enorme stappen gezet en 3 mooie gedachtes neem ik de rest van mijn leven mee. NLP,… ik ben blij dat ik toch de stap gewaagd heb.

De drempel is vaak hoog, maar is laag als je er na een paar sessies vanaf gaat. Bedankt Lia, voor je mooi inzichten!

Sonja, 48 jaar

Ik kwam bij Lia terecht omdat ik op een soort kruispunt stond: welke kant wil ik op, hoe lang laat ik me tegenhouden door oude “blokkades”, wie ben ik.. Na 2 sessies heeft Lia me al veel inzichten en handvaten gegeven welke me zeker verder helpen. Dit waren inzichten welke ik van tevoren nooit had kunnen bedenken, welke naar voren kwamen tijdens de sessies. Ik ben hier Lia ontzettend dankbaar voor. Lia stelt je op je gemak, luistert zonder (voor-) oordeel naar je verhaal en houd je op een zeer prettige manier de juiste spiegel voor. Een lieve vrouw, warm en heel betrokken. Ik raad haar zeker aan!

Maarten, 30 jaar

Ik kwam bij Lia terecht omdat ik al lang last heb van onzekerheid en zat daardoor niet altijd goed in mijn vel. Bij Lia heb ik het erover gehad hoe ik aan die onzekerheid ben gekomen. Daar horen denkpatronen en gevoelens bij die je kan veranderen met behulp van NLP. Lia heeft mij op de goede weg gezet, ik heb nu inzichten hoe ik van onzekere gevoelens af kan komen. Dat heeft me erg geholpen. Je moet er zelf ook aan blijven werken en zo gaat het elke keer weer beter. Ik ben achteraf blij met de keuze dat ik naar Lia ben gegaan.

Anoniem

Cliënt geweest voor NLP techniek. Tot nu toe heb ik na veel gesprekken bij GGZ, vertrouwenspersonen op school en een psycholoog het meest gehad aan Lia, waarom? Het grootste verschil tussen al die gesprekken en NLP is dat je bij de andere vormen wel je hart kunt luchten, je een tijd goed voelt, maar dan snel weer vervalt in je depressieve gevoel omdat er niet echt wat veranderd. Bij NLP leer je juist HOE je het beste met je problemen om moet gaan en WATje moet/kan doen om ze te accepteren. Je leert hoe je zelf bepaalt wat je met je toekomst gaat doen. Het heeft mij vooral wakker gemaakt dat je zelf meer verantwoording moet nemen voor je acties. Het kan dan vroeger misschien allemaal negatief zijn geweest, maar je bepaald zelf hoe je daar mee omgaat. Je hebt de keuze om die negatieve gedachten te blijven houden waardoor je voorzichtiger gaat leven en je jezelf inhoud om niet gekwetst te worden.  Of je veranderd die negatieve gedachten in een positieve gedachten waardoor je zelf ook positiever word. Hoe positiever je wordt, hoe meer je weer begint te genieten en je open te stellen naar de wereld. Je kan in een hoekje kruipen en daardoor weinig mee maken of  je geeft jezelf een nieuwe kans om jezelf te ontdekken en je innerlijke kracht weer naar boven halen met NLP.

 

Waarom Lia…? Omdat je je snel op je gemak voelt bij haar en zij het echt doet met plezier en gevoel. Lia is heel open en eerlijk, dus is ook niet bang dingen te zeggen die je zelf niet onder ogen durft te komen. Vaak heb je dat zetje toch nodig. Lia is een warm lief mens die deze sessies met hart en ziel geeft.

 

Dus zit je een beetje in de put of sta je stil in je leven, ik raad jullie echt aan NLP een kans te geven en bij Lia een sessie te doen. Zij leert jou weer je ogen te openen en je gedachten te beïnvloeden waardoor je weer alles uit jezelf kunt halen als je er maar in gelooft!!

Cindy, 21 jaar

bottom of page