top of page

PRIVACYVERKLARING

Dijckvaninzicht.nl kan persoonsgegevens over u verwerken, doordat u gebruik maakt van de diensten van dijckvaninzicht.nl, en/of omdat u deze zelf bij het invullen van een contactformulier op de website verstrekt. Dijckvaninzicht.nl kan de volgende persoonsgegevens verwerken:

 

  • Uw voor- en achternaam

  • Uw e-mailadres

  • Uw IP-adres

Waarom dijckvaninzicht.nl gegevens nodig heeft

Dijckvaninzicht.nl verwerkt uw gegevens om contact met u op te kunnen nemen als u daar om verzoekt. Daarnaast kan Dijckvaninzicht.nl uw gegevens gebruiken in het kader van het uitvoeren van een met u gesloten overeenkomst van opdracht, doorgaans bestaande uit juridische dienstverlening.

Hoe lang dijckvaninzicht.nl gegevens bewaart

Dijckvaninzicht.nl bewaart uw gegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor uw gegevens worden verzameld. Uw gegevens worden niet langer dan een jaar bewaard indien er geen overeenkomst met u tot stand komt. Dit geldt niet voor een reactie die u achterlaat op mijn blog! Wilt u deze verwijderd hebben? Neem ook dan even contact met mij op!

Delen met anderen

Dijckvaninzicht.nl verstrekt uw gegevens alléén aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met u, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

In kaart brengen websitebezoek

Op de website van Dijckvaninzicht.nl worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. Dijckvaninzicht.nl gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.

Google analytics

Dijckvaninzicht.nl maakt geen gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de websitegebruiken en hoe effectief de Adwords-advertenties van Dijckvaninzicht.nl bij Google zoekresultaatpagina’s zijn.

 

Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe deze website gebruikt wordt, om rapporten over de Website aan Dijckvaninzicht.nl te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden.


Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Dijckvaninzicht.nl heeft hier geen invloed op. Dijckvaninzicht.nl heeft Google geen toestemming gegeven om via Dijckvaninzicht.nl verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

Mijn webhosting Wix.com is ook gevraagd om met uw gegevens zorgvuldig om te gaan.

Delen op social media

Op Dijckvaninzicht.nl staan social media buttons. Door deze buttons kan je artikelen delen op een social media platform. De meeste social media kanalen werken met cookies. Ik heb geen invloed op hoe zij de cookies plaatsen. Lees de privacy verklaringen van de betreffende social media kanalen om te weten wat zij met de verzamelde informatie doen. Hieronder vind je de verschillende privacy verklaringen:

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar lia@dijckvaninzicht.nl . Dijckvaninzicht.nl zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren.


Beveiligen

Dijckvaninzicht.nl neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van dijckvaninzicht.nl maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door dijckvaninzicht.nl verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met dijckvaninzicht.nl.

bottom of page