top of page

OVER MIJ

Mijn naam is Lia van Dijck, gecertificeerd NLP en IEMT practitioner en het gezicht achter Dijck van Inzicht. Mijn passie is om jou met behulp van mentale coaching en voetreflexmassage krachtiger in het leven te zetten. Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met me op. Ik kijk ernaar

uit om je te ontmoeten!

PHOTO-2022-09-05-14-10-15 3_edited_edited_edited.jpg
DSC08830_edited.jpg
Image by Marta Filipczyk

MIJN FILOSOFIE

Er zijn maar weinig planten die zulke indrukwekkende bloemen tevoorschijn toveren als de pioenroos. De pioen in de knop is eigenlijk maar een ‘lelijk eendje’, maar zodra de bloei begint, lijkt het alsof een explosie plaatsvindt. Binnen een mum van tijd komt er een ongelofelijke hoeveelheid delicate blaadjes tevoorschijn; van ‘lelijk eendje’ naar een mooie zwaan. Het is niet voor niets dat de pioenroos bekend staat als teken van liefde, leuk, gezondheid, voorspoed en bloeiende romantiek.

 

De bloem heeft voor mij een bijzondere betekenis. De dichte knop zie ik als metafoor voor iemand die op slot zit in zijn of haar eigen lichaam en gedachten; verstopt en bang voor de buitenwereld wanneer hij of zij in het licht komt te staan. Geef je de pioenroos warmte, liefde en aandacht, dan gaat deze langzaam open en verandert in een prachtige bloem met een open en bloeiende persoonlijkheid.

 

Met deze benadering wil ik jou laten ontplooien. Jouw knop met warmte, liefde en aandacht laten groeien en bloeien. Want alles dat je aandacht geeft, groeit. Wat houdt je tegen om jezelf ook eens die aandacht te geven?

bottom of page