top of page

ALGEMENE VOORWAARDEN - FOCUS OP JEZELF WEEKEND

Over de weekendleiders

  • Onze weekendleiders zijn geen psychologen of psychiaters, verpleegkundigen en hebben geen achtergrond in de zorg.  Wel beschikt tenminste één van de leiders over een geldig reanimatie diploma.

Onvoorziene omstandigheden

  • Wat betreft onvoorziene omstandigheden. Voorbeeld: iemand verzwikt zijn enkel en kan niet meer lopen. De deelnemer is zelf aansprakelijk voor de extra gemaakte kosten. Wij raden de deelnemers overigens aan om zelf te zorgen voor eventuele aanvullende verzekeringen.

  • Wij zullen er natuurlijk zoveel mogelijk aan doen, om het programma zo probleemloos mogelijk door te laten gaan. Het is echter mogelijk dat zelfs ondanks goede wil, een programma door onvoorziene omstandigheden wordt gewijzigd.

 

 

Verzekeringen

  • Wij raden je aan eventueel zelf een reisverzekering af te sluiten, voor S.O.S. kosten, ongevallen, diefstal en verlies van bagage en medische kosten. Elke deelnemer is zelf verantwoordelijk. De organisatoren van het weekend zijn hiervoor niet aansprakelijk.

 

Betalingsvoorwaarden

  • Bij opgave wordt het verschuldigde bedrag voldaan. Binnen 14 dagen dient de factuur voldaan te zijn. Indien het bedrag binnen die termijn niet wordt overgemaakt, krijg je één herinnering. Indien je dan niet voldoet vervalt de inschrijving.

 

 

Annuleringsvoorwaarden

 

Wanneer je zelf de reis annuleert ben je afhankelijk van de termijn (een deel van) de reissom verschuldigd. Daarbij hanteren wij de volgende termijnen:

  • Tot 6 weken voor aanvang : 50 % van de reissom

  • Van 6 weken voor vertrek tot op de dag van vertrek: 100 % van de reissom

 

 Wat gebeurt er met jouw gegevens?  – AVG

Natuurlijk gaan wij zorgvuldig met jouw gegevens om.

  • Mocht je je hebben aangemeld voor de ‘Houd me op de hoogte mail’, bij de weekendleiders, dan kun je je ten allen tijden gemakkelijk afmelden d.m.v. de afmeldingslink onderaan de mail. Natuurlijk wordt dit binnen de wettelijke termijn van 4 weken verwerkt.

  • De persoonsgegevens die je aan ons verstrekt worden alleen gebruikt om contact te leggen over het weekend, het weekend op de juiste manier te regelen en je te voorzien van praktische informatie. Daarnaast kan met je gegevens de factuur opgemaakt worden en kunnen we in geval van nood iemand bereiken.   

  • Daarnaast werken wij zo veilig mogelijk; met unieke wachtwoorden en beschikken wij over een virusscanner.

 

 

Mochten er nog vragen zijn, neem dan met één van ons contact op! 

Warme groet,

 

Lia en Silvie

bottom of page