top of page

Waarom voetreflexmassage?

Zorgen, piekeren, stress, angst of verdriet. Achter iedere klacht zit een verhaal. Lichaam, geest en emoties zijn één.Deze holistische manier om klachten te benaderen, heeft mij altijd al aangesproken en valt nu via Voetreflex Plus helemaal op zijn plaats. Door naar jouw verhaal te luisteren - mijn coaching - kan ik jou met gerichte Voetreflex Plus-massages ondersteuning bieden bij het verwerken van levensgebeurtenissen, het opbouwen van energie en het laten afnemen of verdwijnen van klachten.

​Wist je dat 80% van de hedendaagse klachten zijn gerelateerd aan stress? Langdurige spanning is een belangrijke reden voor veel fysieke en/of emotionele klachten. ​Het is een kunst om voor jezelf de juiste balans in het leven te vinden en te behouden. Voetreflex Plus kan jou helpen bij het herkennen van signalen die jouw lichaam je geeft, ernaar te luisteren om er vervolgens naar te kunnen handelen.

Achter elke klacht een verhaal

Zorgen, piekeren, spanning, angst of verdriet. Achter iedere klacht zit een verhaal, waardoor je fysieke ongemakken kunt ervaren en je je misschien ongerust voelt. Voetreflex Plus-massages kunnen heel specifiek op jouw klachten worden afgestemd. De intense ontspanning die een massage geeft, kalmeert jouw overactieve lichaam en maakt ook de gelukshormonen Oxytocine en Endorfine aan. Deze zijn perfecte bestrijders van het stresshormoon Cortisol! De massagetechnieken brengen je lichaam in beweging en helpen zo klachten verminderen of zelfs verdwijnen.

​Mijn intentie is om jou bij jouw klacht zo volledig mogelijk te ondersteunen. Ben je benieuwd wat Voetreflex Plus voor jou kan betekenen of heb je vragen, neem gerust contact met me op.

Goed om te weten! Tijdens de massage worden zowel onderbenen als voeten gemasseerd. Trek lekker zittende kleding aan die niet te veel knelt.


34 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page